Intelligens robotintegráció

Miért jó a Robot?

A robotok számos előnnyel rendelkeznek, többek között:

Megnövekedett produktivitás. A robotok képesek a legnehezebb és legveszélyesebb munkafolyamatok között is folyamatos gyorsaságot és tempót tartani akár 7/24 műszakban is.Nincs szüksége havi bérekre, nincs váratlan munkaleállás és időpazarlás. A robotok csak arra várnak hogy önt szolgálják!

magasabb precizitás – Ha egyszer be lett programozva onnantól kezdve, azt és kizárólag azt fogja végezni magas precizitással, de ha más munka folyamatokat is csinálnia kell, csak ki kell választani a kívánt programot és onnantól kezdve már azt fogja csinálni.

5 ok hogy robotot használj gyártásod során–

A robotokat az ipar számos területén lehet használni, kezdve a nyersanyag megmunkálástól a végtermék csomagolásáig szinte bármelyik munkafolyamatban alkalmatható.

A robotok úgy is programozhatók, hogy a hét minden napján, 24 órában működjenek világítás nélküli helyzetekben a folyamatos termelés érdekében.

A robot szerszámok funkciója nagyon rugalmas, és szabadon alakíthatóak akár hogy komplexebb munkafolyamatokat is el tudjon végezni

A robotika hasznosabb mint valaha, a gyártóknak automatizálniuk kell minél több folyamatot, hogy versenyképesek maradhasanak.

Az automatizálás kölcséghatékonyabbá teszi a gyárat/céget, beleértve a kisvállalkozásokat is

Mire képes egy robot?

Minden monoton, ismétlődő munkafolyamathoz érdemes használni, különösen ha az a munkafolyamat élőlényre ártalmas lehet vagy esetleg túl nehéz. A robotok, szükség esetén külömböző súly, látó és egyéb egységekkel ellátva nagyon könnyedén megbirkózik a rá bízott feladatokkal. Néhány példa a felhasználásukra:

Szerszámgép karbantartás
anyagmegmunkálás
Fel és le palettázás
csomagrakodás
Heggesztés, ív heggesztés, lézeres heggesztés.

Telepítés: További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot

Csak aki nem dolgozik, az nem hiányzik?

Bármi legyen is a képzett munkaerő a cégénél, az emberekben mindig megvan a lehetőség, hogy tévedjenek. A selejt és a rosszul végzett munka is veszteséget termel, rossz esetben akár egy cég hírnevét is ronthatja.
Jó döntéssel egyszerűen kizárhatja ezeket a problémákat.

MI A MEGOLDÁS?

Így lesz a gyártásod:

  • Gyorsabb: Programozás után a robot maximális sebességgel fog működni
  • Pontosabban: Nincs többé kidobott pénz a selejtekből és olyan kihagyásokból, amelyek leállítanák a termelést
  • Olcsóbb: egyszer meg kell tanítani, és nem lesz fáradt, és hosszú távon plusz bevételt termel

Telepítés és oktatás világszerte.

  • eszközök: -lézervágó
  • – marófej
  • – hegesztőgép
  • – csomagoló